Inbraakbeveiliging

BORG Technisch Beveiligingsbedrijf: Beveiligen met gegarandeerde kwaliteit.

De nieuwe beveiligingswet is van kracht geworden. Deze wet stelt hoge eisen aan bedrijven en organisaties die beveiligingsdiensten leveren en beveiligingsinstallaties aanbrengen. Zowel aan de organisatie van een beveiligingsbedrijf (omgaan met vertrouwelijke stukken) als aan het personeel worden hoge eisen gesteld met betrekking tot betrouwbaarheid en vakkennis.

Het ontwerpen, aanbrengen en onderhouden van beveiligingssystemen volgens strenge normen is ook onderdeel van de eisen waaraan een beveiligingsbedrijf dient te voldoen. Als gecertificeerd beveiligingsbedrijf voldoet VAN DER WEERD Beveiligingen aan deze normen. Hierdoor zijn wij in staat om totaaloplossingen te bieden overeenkomstig de eisen van het Nationaal Centrum voor Preventie.

VAN DER WEERD Beveiligingen

Is uw partner voor:

Inbraakbeveiliging
Toegangscontrole
Camerabewaking
Ontruimingsalarmsystemen
Hulp oproepsystemen
Meldkamerdiensten

Service en Onderhoud met een 24-uur servicedienst

Service en onderhoud zijn zeer belangrijk. Daarom beschikt ons bedrijf over een 24-uurs servicedienst. 24 uur per dag zijn wij telefonisch bereikbaar voor het verhelpen van storingen aan uw beveiligingsinstallatie. Tijdens kantooruren wordt u direct te woord gestaan. Buiten kantooruren kunt u voor storingen aan de beveiligingsinstallatie ook gewoon onze vaste nummer bellen. U word direct doorverbonden met de dienstdoende monteur.

Onze klanten

vinden ons baas!

Vlotte en zorgvuldige installatie

Ik ben zeer tevreden met het werk dat Elektrobazen heeft geleverd bij het plaatsen van zonnepanelen op mijn dak. Het team was zeer professioneel, vriendelijk en deskundig. Ze hebben mij uitstekend geadviseerd over de beste locatie voor de panelen en de optimale configuratie voor mijn energiebehoeften.

Betrouwbaar en professioneel

Elektrobazen heeft zorgvuldig gewerkt en alle vereiste stappen genomen om ervoor te zorgen dat de panelen veilig en efficiënt geïnstalleerd werden. Ik was ook erg blij met hun opvolging na de installatie, waarbij ze me hebben geïnformeerd over het monitoren van de prestaties van de panelen.

Professionele en deskundige aanpak

Deze monteur ging zorgvuldig te werk. Alles nauwkeurig nagekeken, doorgedraaid weer vast gemaakt, en toen het echte euvel gedetecteerd. Het zijn net detectives, zulke monteurs. Daarna prima advies gekregen, offerte laten maken. Gisteren alles netjes en creatief afgewerkt. We zijn heel tevreden.