Beveiligings nieuws

KPN heeft besloten om nog tot langer analoge telefonie aan te bieden, met behoud van de huidige kwaliteit en service. Dit betekent uitstel voor gebruikers van alarmsystemen die via een analoge of ISDN lijn verbonden zijn met de Meldkamer. Het uitstel is hard nodig want er moeten landelijk nog vele honderdduizenden installaties worden omgezet naar IP (Internet Protocol). Ook bij ons bedrijf zijn er honderden installaties die nog melden via PSTN of ISDN. De komende jaren zullen deze omgebouwd moeten worden naar IP.

Wij adviseren bij nieuwe installaties te kiezen voor IP.

Onze klanten

vinden ons baas!

Vlotte en zorgvuldige installatie

Ik ben zeer tevreden met het werk dat Elektrobazen heeft geleverd bij het plaatsen van zonnepanelen op mijn dak. Het team was zeer professioneel, vriendelijk en deskundig. Ze hebben mij uitstekend geadviseerd over de beste locatie voor de panelen en de optimale configuratie voor mijn energiebehoeften.

Betrouwbaar en professioneel

Elektrobazen heeft zorgvuldig gewerkt en alle vereiste stappen genomen om ervoor te zorgen dat de panelen veilig en efficiënt geïnstalleerd werden. Ik was ook erg blij met hun opvolging na de installatie, waarbij ze me hebben geïnformeerd over het monitoren van de prestaties van de panelen.

Professionele en deskundige aanpak

Deze monteur ging zorgvuldig te werk. Alles nauwkeurig nagekeken, doorgedraaid weer vast gemaakt, en toen het echte euvel gedetecteerd. Het zijn net detectives, zulke monteurs. Daarna prima advies gekregen, offerte laten maken. Gisteren alles netjes en creatief afgewerkt. We zijn heel tevreden.