Vacature Beveiligingsmonteur

Steek jij graag je technische handen uit de mouwen en krijg je energie van afwisselende opdrachten? Word dan beveiligingsmonteur bij Van der Weerd Elektrotechniek! Standplaats: Kampen.

Wie zijn wij?

Van der Weerd Elektrotechniek is al 25 jaar een bekende naam in de regio. Wij staan voor kwaliteit en vakmanschap in bijvoorbeeld het aanleggen van elektrotechnische installaties, zonnepanelen, het aanleggen en onderhouden van camerasystemen, alarmsystemen (BORG gecertificeerd), doen keuringen en verhelpen storingen. Ons klantenbestand groeit de laatste jaren fors, maar wij bedienen ook een groot aantal vaste klanten. Particulieren, landelijke ontwikkelaars en regionale ondernemers weten ons te vinden. Dit zorgt ervoor dat we leuke en interessante projecten kunnen kiezen die passen bij ons bedrijf.

Wie ben jij?

Je bent natuurlijk technisch uitstekend onderlegd in de beveiligingstechniek, maar je houdt ook van afwisseling in opdrachten, leiding nemen bij sommige opdrachten en komt proactief met oplossingen. Je communiceert klantvriendelijk met onze opdrachtgevers en hebt er geen moeite mee om verantwoordelijkheid te nemen.

Wat ga je doen?

In de functie van beveiligingsmonteur is geen enkele dag hetzelfde. Van storingen oplossen bij woningen tot tankstations. Van aanleggen van beveiligingsinstallaties in bij nieuwbouwprojecten tot aan het onderhouden van bestaande installaties.

Wat vragen wij van jou?

Je beschikt over een prettige persoonlijkheid met oog voor details, waarbij samenwerken vanzelfsprekend is. In je cv zien we graag het volgende terug:

  • Een afgerond MBO-diploma niveau 2/3/4 in de elektrotechniek of genoeg onderlegd in het vak
  • Aantoonbaar werkervaring in de beveiligingstechniek
  • Kan zelfstandig werken
  • Rijbewijs B
  • MBV of TBV diploma
  • Kennis van regelgeving

Wat bieden wij jou?

Als je bij ons aan de slag gaat, werk je in een jong en gezellig team met korte lijnen, daarnaast bieden we je:

  • Een marktconform salaris
  • Eigen werkbus en telefoon
  • Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en cursussen
  • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao Klein Metaal

Interesse? Neem dan contact op met Henk Teekman via h.teekman@vanderweerdelektrotechniek.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Onze klanten

vinden ons baas!

Vlotte en zorgvuldige installatie

Ik ben zeer tevreden met het werk dat Elektrobazen heeft geleverd bij het plaatsen van zonnepanelen op mijn dak. Het team was zeer professioneel, vriendelijk en deskundig. Ze hebben mij uitstekend geadviseerd over de beste locatie voor de panelen en de optimale configuratie voor mijn energiebehoeften.

Betrouwbaar en professioneel

Elektrobazen heeft zorgvuldig gewerkt en alle vereiste stappen genomen om ervoor te zorgen dat de panelen veilig en efficiënt geïnstalleerd werden. Ik was ook erg blij met hun opvolging na de installatie, waarbij ze me hebben geïnformeerd over het monitoren van de prestaties van de panelen.

Professionele en deskundige aanpak

Deze monteur ging zorgvuldig te werk. Alles nauwkeurig nagekeken, doorgedraaid weer vast gemaakt, en toen het echte euvel gedetecteerd. Het zijn net detectives, zulke monteurs. Daarna prima advies gekregen, offerte laten maken. Gisteren alles netjes en creatief afgewerkt. We zijn heel tevreden.