Service en Onderhoud

Service en onderhoud zijn zeer belangrijk. Daarom beschikt ons bedrijf over een 24-uurs servicedienst. 24 uur per dag zijn wij telefonisch bereikbaar voor het verhelpen van storingen aan uw elektrische- of beveiligingsinstallatie. Tijdens kantooruren wordt u direct te woord gestaan.

24- uurs service dienst van der Weerd Elektrotechniek

Buiten kantooruren kunt u voor storingen aan de beveiligingsinstallatie onze meldkamer bellen en voor storingen aan de elektrische installatie kunt u het antwoordapparaat inspreken die, na het inspreken, binnen twee minuten doorschakeld wordt naar de dienstdoende storingsmonteur.

Ook het onderhoud aan de Bovenkerk te Kampen wordt door ons verzorgd.

Onze klanten

vinden ons baas!

Vlotte en zorgvuldige installatie

Ik ben zeer tevreden met het werk dat Elektrobazen heeft geleverd bij het plaatsen van zonnepanelen op mijn dak. Het team was zeer professioneel, vriendelijk en deskundig. Ze hebben mij uitstekend geadviseerd over de beste locatie voor de panelen en de optimale configuratie voor mijn energiebehoeften.

Betrouwbaar en professioneel

Elektrobazen heeft zorgvuldig gewerkt en alle vereiste stappen genomen om ervoor te zorgen dat de panelen veilig en efficiënt geïnstalleerd werden. Ik was ook erg blij met hun opvolging na de installatie, waarbij ze me hebben geïnformeerd over het monitoren van de prestaties van de panelen.

Professionele en deskundige aanpak

Deze monteur ging zorgvuldig te werk. Alles nauwkeurig nagekeken, doorgedraaid weer vast gemaakt, en toen het echte euvel gedetecteerd. Het zijn net detectives, zulke monteurs. Daarna prima advies gekregen, offerte laten maken. Gisteren alles netjes en creatief afgewerkt. We zijn heel tevreden.