Subsidie Zonnepanelen

Op dit moment zijn er geen subsidie mogelijkheden voor particulieren. Wel kunt u gebruik maken van goedkope leningen via de Gemeente of Provincie. Een Energiebespaarlening is ook van kracht in Kampen. De Gemeente Kampen geeft zelf het goede voorbeeld en wil de bewoners in staat te stellen om actief mee te investeren in duurzaamheid. Inwoners kunnen gebruik maken van de Energiebespaarlening Overijssel.

De Energiebespaarlening Overijssel is een lening waarmee u de aanschaf van zonnepanelen kunt financieren met veel voordelen:

  • Er is een rentekorting tussen de 0,5% en de 0,9%
  • Het minimum leenbedrag is €2.500,00 het maximum is €25.000,00
  • U kunt boetevrij aflossen

Voor informatie over de Energiebespaarlening: kijk op de website van het Energiebespaarfonds. Ook vindt u informatie over duurzaamheid in Kampen op de website van her Energieloket Kampen.

Op dit moment is er een BTW regeling voor particulieren. Wij vragen GRATIS 21% BTW voor u terug! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Onze klanten

vinden ons baas!

Vlotte en zorgvuldige installatie

Ik ben zeer tevreden met het werk dat Elektrobazen heeft geleverd bij het plaatsen van zonnepanelen op mijn dak. Het team was zeer professioneel, vriendelijk en deskundig. Ze hebben mij uitstekend geadviseerd over de beste locatie voor de panelen en de optimale configuratie voor mijn energiebehoeften.

Betrouwbaar en professioneel

Elektrobazen heeft zorgvuldig gewerkt en alle vereiste stappen genomen om ervoor te zorgen dat de panelen veilig en efficiënt geïnstalleerd werden. Ik was ook erg blij met hun opvolging na de installatie, waarbij ze me hebben geïnformeerd over het monitoren van de prestaties van de panelen.

Professionele en deskundige aanpak

Deze monteur ging zorgvuldig te werk. Alles nauwkeurig nagekeken, doorgedraaid weer vast gemaakt, en toen het echte euvel gedetecteerd. Het zijn net detectives, zulke monteurs. Daarna prima advies gekregen, offerte laten maken. Gisteren alles netjes en creatief afgewerkt. We zijn heel tevreden.