Toegangscontrole

Naast camera bewaking is toegangscontrole een belangrijk middel om de veiligheid binnen bedrijven te vergroten. Toegangscontrole begint vaak al buiten. Wie mag wel het bedrijfsterrein op en wie niet. Wanneer mag men het terrein op en tot hoe laat. Slagbomen welke bediend worden door persoonsgebonden pasjes kunnen voorkomen dat automobilisten ongewenst gebruik maken van bedrijfsterreinen. Hetzelfde pasje laat alleen personen binnen in het gebouw en in ruimten waar men komen mag. Tevens wordt geregistreerd wie er binnen zijn, dit alles werkt uit dat de veiligheid binnen het bedrijf of onderneming wordt vergroot.

Welke vorm van toegangscontrole u ook wenst, VAN DER WEERD Beveiligingen installeert het!

VAN DER WEERD Beveiligingen, het adres voor het installeren van de diverse toegangscontrole systemen. Wij leveren projectgerichte oplossingen nadat een grondige inventarisatie heeft bepaald wat de wensen en de eisen van u als opdrachtgever zijn. Ook de benodigde fysieke onderdelen zoals elektrische sloten, tourniquets, slagbomen en eventuele bouwkundige aanpassingen worden door ons als hoofdaannemer van uw veiligheidsconcept verzorgd.

Onze klanten

vinden ons baas!

Vlotte en zorgvuldige installatie

Ik ben zeer tevreden met het werk dat Elektrobazen heeft geleverd bij het plaatsen van zonnepanelen op mijn dak. Het team was zeer professioneel, vriendelijk en deskundig. Ze hebben mij uitstekend geadviseerd over de beste locatie voor de panelen en de optimale configuratie voor mijn energiebehoeften.

Betrouwbaar en professioneel

Elektrobazen heeft zorgvuldig gewerkt en alle vereiste stappen genomen om ervoor te zorgen dat de panelen veilig en efficiënt geïnstalleerd werden. Ik was ook erg blij met hun opvolging na de installatie, waarbij ze me hebben geïnformeerd over het monitoren van de prestaties van de panelen.

Professionele en deskundige aanpak

Deze monteur ging zorgvuldig te werk. Alles nauwkeurig nagekeken, doorgedraaid weer vast gemaakt, en toen het echte euvel gedetecteerd. Het zijn net detectives, zulke monteurs. Daarna prima advies gekregen, offerte laten maken. Gisteren alles netjes en creatief afgewerkt. We zijn heel tevreden.