Vernielingen op scholen in Genemuiden tegengaan met beveiligingssystemen

Wilt u geen last meer van geweld of criminaliteit op scholen in de buurt van Genemuiden? Neem dan contact op met VAN DER WEERD Beveiligingen. VAN DER WEERD Beveiligingen is de specialist op het gebied van beveiligingen voor o.a. scholen in de buurt van Genemuiden.

Scholen hebben een ruime keuze uit diverse soorten beveiligingen waaronder de camera en inbraakbeveiliging. Met de juiste beveiligingssystemen kunt u niet alleen ingrijpen op het moment dat er iets gebeurt, maar ook voordat er iets gebeurt. Daarnaast kunnen beveiligingssystemen indringers van buitenaf tegenhouden en uw scholen ook buiten schooltijden beschermen. U belemmert de toegang tot uw scholen en eigendommen. Mochten er toch indringers scholen in de buurt van Genemuiden en omgeving binnen dringen dan kunt de systemen koppelen aan alarmsystemen. Naast inbraakbeveiliging kunt u ons inschakelen voor brandbeveiliging. Door deze beveiligingssystemen te koppelen aan de juiste partijen kunnen de juiste personen snel handelen wanneer dat nodig is.

Criminaliteit beteugelen in scholen in de regio Genemuiden

In scholen in de buurt van Genemuiden worden camera’s geplaatst om de criminaliteit te beteugelen. En ook op de pleinen van scholen in de buurt van Genemuiden in het voorgezet onderwijs en beroepsonderwijs worden steeds vaker camera’s toegepast. De reden hiervoor is het verdwijnen en/of vernielen van scooters en fietsen op scholen. Door het plaatsen van camera’s weten kwaadwillende dat Big Brother meekijkt, waardoor het aantal misdrijven behoorlijk daalt. Niemand heeft immers het recht om andermans spullen te vernielen. Naast het voorkomen van vernielingen op scholen in de buurt van Genemuiden, kunnen inbraken ook worden voorkomen met beveiligingen. Als gecertificeerd beveiligingsbedrijf voldoet VAN DER WEERD Beveiligingen aan alle gestelde normen van beveiligingen. Voor meer informatie over beveiligingen voor scholen kunt u contact opnemen met VAN DER WEERD Beveiligingen.

Beveiligingssystemen voor scholen in o.a. Genemuiden

Als erkend bedrijf installeren wij al vele jaren beveiligingssystemen voor:
– Scholen
– Instellingen
– Bedrijven
– Particulieren

In de buurt van Genemuiden en omgeving. Bent u op zoek naar een camerabewakingssysteem? Of wilt u een geavanceerd systeem dat gekoppeld is aan andere systemen? Wij leveren graag maatwerkoplossingen dat past bij de scholen. Om dit te kunnen leveren nodigen wij u eerst uit voor advies. Neem contact met ons op voor vakkundig advies en ervaar onze kennis en vaardigheden over beveiligingssystemen. Bekijk ook eens de projecten om te ontdekken wat we allemaal hebben gerealiseerd.

Onze klanten

vinden ons baas!

Vlotte en zorgvuldige installatie

Ik ben zeer tevreden met het werk dat Elektrobazen heeft geleverd bij het plaatsen van zonnepanelen op mijn dak. Het team was zeer professioneel, vriendelijk en deskundig. Ze hebben mij uitstekend geadviseerd over de beste locatie voor de panelen en de optimale configuratie voor mijn energiebehoeften.

Betrouwbaar en professioneel

Elektrobazen heeft zorgvuldig gewerkt en alle vereiste stappen genomen om ervoor te zorgen dat de panelen veilig en efficiënt geïnstalleerd werden. Ik was ook erg blij met hun opvolging na de installatie, waarbij ze me hebben geïnformeerd over het monitoren van de prestaties van de panelen.

Professionele en deskundige aanpak

Deze monteur ging zorgvuldig te werk. Alles nauwkeurig nagekeken, doorgedraaid weer vast gemaakt, en toen het echte euvel gedetecteerd. Het zijn net detectives, zulke monteurs. Daarna prima advies gekregen, offerte laten maken. Gisteren alles netjes en creatief afgewerkt. We zijn heel tevreden.