Waar moet ik op letten bij aanschaf van zonnepanelen?

Als u overweegt om zonnepanelen te komen, dient u hier rekening mee te houden:

A: U hebt de beschikking over een dak met de windrichting zuidoost tot zuidwest.
(Bij een plat dak kunnen de panelen altijd goed gericht worden)
B: U hebt minimaal 5m2 ruimte vrij op uw dak voor zonnepanelen en het zonlicht vrij op uw dak kan schijnen.
C: Zonnepanelen plaatsen op een huurwoning? Meestal mag dat wel. Maar vraag eerst toestemming aan de verhuurder.
D: Breng uw energieverbruik in kaart, check uw verbruik, denk na over uw budget en vraag u zelf af blijf ik voorlopig in mijn woning wonen?

Hebt u antwoord op bovenstaande vragen en zijn die positief? Dan zijn zonnepanelen wellicht een zinvolle investering voor u. Maar:

Ga bij zonnepanelen kopen niet over één nacht ijs. Zonne-energie is een hele aantrekkelijke manier van geld besparen en het milieu besparen. Maar, staart u niet blind op het aantal Watts dat u op kunt wekken. Uiteindelijk kunt u uw keuze het beste baseren op basis van opbrengt, terugverdientijd van de zonnepanelen en de te verwachten levensduur. Kijk realistisch naar uw budget en hetgeen u ervoor terugkrijgt. Neem daarom contact met ons op!

Wij geven u vrijblijvend een goed advies en een bijbehorende offerte. We bespreken het rendement van de panelen op basis van uw dakhelling en windrichting. We bespreken de garantie van de panelen. We berekenen de terugverdientijd. We bespreken de installatie en de te verwachten levensduur. Met ons advies weet u waar u aan toe bent.

Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van zonnepanelen

Wij houden voortdurend de nieuwe ontwikkelingen in de gaten zodat wij u telkens op de hoogte kunnen brengen van de beste oplossingen. Wij kunnen u nu panelen aanbieden met 25 jaar verzekerde garantie en micro-omvormers met 20 jaar garantie!! De keuze is aan u! Kiest u voor onze oplossingen dan gaat u voor de zekerheid van een ongestoorde energievoorziening en kwaliteit.

We leveren nu ook de nieuw ontwikkelde daglichtpanelen. Zie hier voor meer info.

Onze klanten

vinden ons baas!

Vlotte en zorgvuldige installatie

Ik ben zeer tevreden met het werk dat Elektrobazen heeft geleverd bij het plaatsen van zonnepanelen op mijn dak. Het team was zeer professioneel, vriendelijk en deskundig. Ze hebben mij uitstekend geadviseerd over de beste locatie voor de panelen en de optimale configuratie voor mijn energiebehoeften.

Betrouwbaar en professioneel

Elektrobazen heeft zorgvuldig gewerkt en alle vereiste stappen genomen om ervoor te zorgen dat de panelen veilig en efficiënt geïnstalleerd werden. Ik was ook erg blij met hun opvolging na de installatie, waarbij ze me hebben geïnformeerd over het monitoren van de prestaties van de panelen.

Professionele en deskundige aanpak

Deze monteur ging zorgvuldig te werk. Alles nauwkeurig nagekeken, doorgedraaid weer vast gemaakt, en toen het echte euvel gedetecteerd. Het zijn net detectives, zulke monteurs. Daarna prima advies gekregen, offerte laten maken. Gisteren alles netjes en creatief afgewerkt. We zijn heel tevreden.