Waarom zou u voor zonnepanelen kiezen?

Een gemiddeld huishouden van 4 personen verbruikt jaarlijks 3500 kilowattuur (kWh) aan elektriciteit. De gemiddelde prijs per kWh is € 0,23.Dit betekent dat u op jaarbasis € 805,00 betaalt aan uw energieleverancier.

Besparing

Het opwekken van 100 % duurzame zonne-energie biedt u vele voordelen. U bespaart rechtstreeks op uw energierekening. Door koppeling met het openbare elektriciteitsnet vindt ook teruglevering van energie naar het net plaats, waardoor uw besparing verder oploopt. U draagt zichtbaar bij aan een beter milieu. Ook stijgt de waarde van uw woning.

Zekerheid en kwaliteit

Met onze panelen kiest u voor zekerheid en kwaliteit. Onze Zonnesystemen staan voor een hoog rendement en een lange levensduur. Naast advies zorgen wij ook voor de installatie van de zonnepanelen en de koppeling met uw installatie in de woning.

Voordelen voor u én het milieu

  • Besparing op uw energierekening
  • Terugverdientijd zonnepanelen is circa 8,5 jaar
  • Klant-specifieke oplossingen
  • Zichtbare bijdrage aan een beter milieu
  • Hoog rendement
  • Lange levensduur, tenminste 25 jaar
  • Subsidies en belastingtechnische voordelen
  • Waardevermeerdering van uw woning

Onze klanten

vinden ons baas!

Vlotte en zorgvuldige installatie

Ik ben zeer tevreden met het werk dat Elektrobazen heeft geleverd bij het plaatsen van zonnepanelen op mijn dak. Het team was zeer professioneel, vriendelijk en deskundig. Ze hebben mij uitstekend geadviseerd over de beste locatie voor de panelen en de optimale configuratie voor mijn energiebehoeften.

Betrouwbaar en professioneel

Elektrobazen heeft zorgvuldig gewerkt en alle vereiste stappen genomen om ervoor te zorgen dat de panelen veilig en efficiënt geïnstalleerd werden. Ik was ook erg blij met hun opvolging na de installatie, waarbij ze me hebben geïnformeerd over het monitoren van de prestaties van de panelen.

Professionele en deskundige aanpak

Deze monteur ging zorgvuldig te werk. Alles nauwkeurig nagekeken, doorgedraaid weer vast gemaakt, en toen het echte euvel gedetecteerd. Het zijn net detectives, zulke monteurs. Daarna prima advies gekregen, offerte laten maken. Gisteren alles netjes en creatief afgewerkt. We zijn heel tevreden.